Beskyt din bil med Nano-coating

Keramisk NANO-Coating sikrer dig en ultra stærk lakbeskyttelse med op til 6 års holdbarhed.

Anmeldelser 

Læs hvad vores kunder siger om os

Gør bilens lak, vand- og skidtafvisende

Nano-coatingen giver bilens lak en hydrofobisk effekt hvilket gør din bil let at renholde og vaske.

Beskytter din lak

Vores keramisk Nano-Coating danner et beskyttende lag oven på bilens lak, som gør den mere modstandsdygtig over for ridser og andre skader.

 

Nano coating holdbarhed

Op til 6 års holdbarhed

Med vores coating sikrer du dig en ultra stærk lakbeskyttelse med op til 5 års holdbarhed

Giver lakken glans og dybde

Den Keramiske Nano-coating giver lakken på din bil en kontinuerlig flot glans og dybde.

Vi tilbyder følgende Nano-coating behandlinger

  • Nano-Coating af lak
  • Nano-Coating af rude/glastag
  • Nano-Coating af fælg
  • Nano-Coating af kaleche
  • Nano-Coating af lædersæder
Nano-coated bil
Nano-coating

Gør din bil klar til vintersæsonen med vores avanceret nano-coating teknologi

Vores Nano-Coating fra PURIS er en af de stærkeste former indenfor lakbeskyttelse. Coatingen består af nano partikler, som er så små, at de kan trænge ind i overfladen på bilens lak og fylde alle dens porer og revner. På denne måde er lakken stærk forseglet fra indersiden. Dette gør yderligere at snavs, bremsestøv, harpiks osv. ikke længere kan sætte sig i bilens lak. Når lakken er forseglet fungere det som en vandafvisende overflade hvilket sikrer at den forbliver ren i  længere tid, og når den endelig skal rengøres,  vil rengøringen af bilen være meget let og det vil sjælendt kræve nogle rengøringsmidler.

sådan foregår behandlingen

1

Vi polerer og afrenser bilens lak så den bliver fri for ridser og skræmmer.

2

Max Protect coatingen bliver herefter påført på de overflader af bilen som ønskes beskyttet.

3

Din bil er nu beskyttet med Max protect coating.

Hvornår anbefaler vi vores coating

Inden coatingen påføres er det vigtigt at lakken er fri for ridser og skræmmer samt at den er grundig afrenset. Dette sikrer den maksimale beskyttelse samt giver coatingen en længere levetid.

Vi anbefaler derfor altid at få coatet bilen så tidligt som muligt, så du beskytter den bedst muligt. Hvis du har en brugt bil bør lakken poleres og coatingen herefter påføres.

Til Tesla ejere

Vi anbefaler stærkt vores coating til Tesla ejere. Lakken på en Tesla er meget blød og derfor også ekstra sårbar overfor skræmmer og ridser. Ved at coate den opnår du den maksimale beskyttelse samt en lak med en flot glans og dybde.

Til lyse kabiner

Vi tilbyder også Coating af kabiner. Dette anbefales specielt hvis bilen har en lys kabine. Coatingens hydrofobiske effekt vil sikre interiøret imod de værste pletter og plamager. Hvis du for eksempel spilder væske såsom kaffe vil det være nemt at tørre op og der vil være en væsentlig  mindre chance for at det vil efterlade pletter i interiøret.

Få et indblink i processen

Se med i denne korte video og få et indblik i hvordan vi polerer og Nano-Coater en bil.

ofte stillede spørgsmål

Kan jeg køre min bil i vaskehal når den er keramisk nano-coatet?

Ja – det kan du godt. Dog slider en vaskehal mere på coatingen ifht. en håndvask. Vi tilbyder også håndvask hos PD Bilpleje. Spørge evt. et 5-turs klippekort – her sparer du op til 15%.

Hvor tit skal jeg få tjekket min bil efter den er keramisk nano-coatet?

Vi anbefaler at du kigger forbi hver 6-12 måned og får din bil håndvasket hos os. Herefter tjekker vi din coating om den ser pæn ud og om den har hydrofobisk (vandperlende) effekt. Har du fået ridser i mellem tiden, kan vi polerere disse væk og lægge et ekstra lag coating på det gældende område (også kaldt top-coating).

Er jeg forsikret hvis jeg får en skade i min keramisk nano-coatede bil?

Ja, langt de fleste forsikringsselskaber dækker udgiften, hvis du får en skade i din keramisk nano-coatede bil. F.eks. hvis du har fået en skade på en dør og får den malet hos en auto-lakerer, så kan vi behandle døren igen med et nyt lag keramisk nano-coating. Dette dækker forsikringen.

Har i en låner bil som jeg kan benytte imens jeg får min bil keramisk nano-coatet hos jer?

Ja, vi tilbyder en gratis låner bil i perioden hvor du får din bil keramisk nano-coatet hos os. Der er en selvrisiko på 3500 kr. ved skade på bilen og der er fri kørsel op til 350 km. Det eneste vi beder dig om, er at påfylde benzin på bilen (Blyfri 95) når du er færdig med at låne den og inden du afleverer den.

Hvor lang tid tager en keramisk nano-coating behandling?

En typisk behandling tager 2-3 dage – vi bruger typisk en dag på at vaske bilen og polere den, samt forberede den til keramisk nano-coating. På dag nr. 2 bliver hele bilen behandlet med keramisk nano-coating. Herefter skal bilen stå og hærde inde hos os i minimum 16 timer.

Kan jeg aflevere og afhente min bil uden for åbningstid?

Ja – vi har et nøgleskab hvor du kan aflevere og afhente din bil uden for normal åbningstid. Du kan også afhente og aflevere låner bil samtidigt hvis du har behov for denne.

Kan en nano-coatet bil stadig blive beskidt?

Ja, en nano-coatet bil kan stadig blive beskidt, men skidtet sætter sig ikke lige så godt fast og bilen vil være nemmere at rengøre. Udover det beskytter nano-coatingingen klarlakken på bilen imod syrenedfald, fugleklatter, insekter, UV-stråler, kemi mm.

Coatingen er også hårdfør (glashårdhed) og er derfor mere resistent overfør ridser og slidtage.

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

Hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker et tilbud på vores Coating, så udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder en lånebil i forbindelse med udførsel at større services.

  • Selvrisiko på 3500 Kr.
  • Selv betalt benzin ellers påfylder vi mod tillæg.
  • Fri 100 km.
Call Now Button